Blater uložio žalbu zbog suspenzije

Predsednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater uložio je žalbu zbog suspenzije od 90 dana koja mu je izrečena zbog istrage o korupciji. Etička komisija FIFA suspendovala je juče Blatera, kao i predsednika Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišela Platinija, zbog istrage o korupciji koju sprovode švajcarske vlasti.

"Njujork tajms" tvrdi da ima kopiju Blaterove žalbe na suspenziju, u kojoj se navodi da odlazeći prvi čovek FIFA nije imao "fer tretman", izveštava Rojters a prenosi Tanjug.

Blaterovi advokati saopštili su da će on predočiti dokaze koji potvrđuju da se nije bavio kriminalnim radnjama, za šta ga tereti švajcarsko tužilaštvo.

Švajcarske vlasti su prošlog meseca pokrenule krivičnu istragu protiv Blatera zbog sumnjivih ugovora o televizijskim pravima, kao i zbog isplate dva miliona švajcarskih franaka aktuelnom predsedniku UEFA Platiniju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи