Terzić: Idem sigurno, ali prvo da se reši evro-licenca

Odlazeći generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da će se potruditi da klub izbori licencu za takmičenje u Evropi sledeće godine, iako neće biti deo novog rukovodstva.

"Već dva meseca upozoravam na problem licence i da izbori ne bi trebalo da se organizuju pre kraja decembra upravo zbog toga. Ničiji interesi ne mogu biti iznad interesa kluba. Jasno sam rekao da ne vidim sebe u novoj upravi i da sigurno odlazim. Upozoravao sam da moji saradnici i ja nemamo legitimitet da molimo i pregovaramo kao odlazeće rukovodstvo, da obećavamo nešto sto bi trebalo neko drugi da ispuni. Ove probleme mora da resave novo rukovodstvo", rekao je Terzić u pisanoj izjavi Tanjugu.

On je izjavio da kandidati koji su se u medijima pojavljivali kao potencijalni predsednici kluba znali za nasleđene probleme i da su nudili rešenja, ali da se na kraju nisu kandidovali.

"Neki od njih su se distancirali od tih medijskih natpisa, ali drugi nisu, i nisu jasno rekli da ih ne pominju u kontekstu novog predsednika. Svi su znali da je Crvenoj zvezdi potrebno 3,8 miliona evra za licencu, ali da imamo 8,6 miliona evra potpisanih ugovora sa nedospelim potraživanjima koji se mogu naplatiti. Dva meseca je trajala izborna kampanja i svi su imali vremena da se organizuju da bi se ovi problemi rešavali. Svi su najavljivali nekakve ekspertske timove raznih stručnjaka koji već analiziraju probleme i spremali programe i rešenja. I gde je sada predsednik? Nema kandidata, kao sad im ne valja Statut", rekao je čelnik crveno-belih i dodao:

"Situacija je takva kakva jeste i bez obzira na sve, Crvena zvezda mora biti iznad svih nas. Probleme moramo da resavamo svi zajedno. Već dva dana jurim i molim i bivše igrače, klubove, bankare, Makabi i Telekom da rešimo probleme. Vratio sam se danas na stadion, moramo da dobijemo licencu. Ništa ne obećavam osim da ću dati svoj maksimum", zaključio je Terzić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво