Читај ми!

Uefa: Meč Albanija – Srbija po planu

Utakmica kvalifikacija za prvenstvo Evrope između Albanije i Srbije nema bezbednosnih rizika i biće odigrana po planu, večeras na stadionu u Elbasanu, odlučeno je na sastanku Uefe i čelnika fudbalskih saveza Albanije i Srbije.

Na sastanku je zaključeno da ne postoji bezbednosni rizik za fudbalere Srbije i da su ispunjeni svi uslovi za odigravanje meča, navela je agencija Anadolija, a prenosi Tanjug.

Odigravanje utakmice bilo je dovedeno u pitanje, posle sinoćnjeg incidenta u Tirani, kada je autobus sa fudbalskim reprezentativcima Srbije kamenovan na putu od aerodroma do hotela "Šeraton", gde su se kasnije smestili.

Tokom incidenta niko nije povređen, osim što je slomljen prozor na autobusu.

Fudbaleri Srbije danas su se prošetali glavnim gradom Albanije i tom prilikom nije bilo nikakvih problema. Delegaciju Srbije su u šetnji osiguravali brojni policajci, dok je područje kojim su se kretali nadletao helikopter.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво