Читај ми!

Bošković: Kamenicama pogođena stakla uz vozača

Portparol Fudbalskog saveza Srbije Aleksandar Bošković izjavio je da su, tokom večerašnjeg napada u Tirani na autobus sa fudbalskim reprezentativcima Srbije, kamenicama pogođena dva stakla iza vozača, koja srećom nisu pala.

"Na putu od aerodroma do hotela autobus je napadnut. Posle polovine puta, kada smo ušli u gradsko jezgro, dva stakla iza vozača pogođena su sa nekoliko kamenica. Jedna je bila velika, ali nije palo staklo, koje je moglo na najmanji dodir da se sruši", rekao je Bošković Tanjugu, ističući da niko nije povređen.

"Zahvaljujući našoj policiji uspostavljen je mir i bezbedno smo došli do hotela. Veoma neprijatno smo iznenađeni ovim što se desilo", kazao je portparol FSS.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво