Читај ми!

Milivojević: Ne idemo u rat, bolji smo od Albanije!

Fudbalski reprezentativac Srbije Luka Milivojević rekao je da tenzija uoči utakmice protiv Albanije nije potrebna i to obrazložio time da se ne ide u rat već da se igra fudbal.

"Igramo fudbal i ne idemo u rat. Nije nam potrebna tenzija koja je stvorena zbog drugih stvari, jer je to utakmica kao svaka druga. Ubeđen sam da smo bolji od njih i da u prvih 20 minuta može da se reši dosta toga. Svi želimo pobedu, narod i mi, a trijumf nad Albancima hoću više nego išta", rekao je Milivojević novinarima u Staroj Pazovi, prenosi Tanjug.

Poziv za povratak u nacionalnu selekciju dobio je defanzivac Stefan Mitrović, koji je u duelu u Beogradu skinuo dron sa zastavom "Velike Albanije".

"Dosta puta sam isticao da bih sada isto uradio. Nisam imao prevelikih problema posle toga, čak i pored toga što sam igrao sa Albancima u istom klubu. Nadam se da ću igrati protiv Albanije, odluka je na selektoru Ćurčiću", poručio je štoper Genta.

Mitrović je dodao da ne očekuje incidente u Elbasanu.

"Ne bi trebalo da bude problema u Albaniji, njihov savez se potrudio da obezbedi utakmicu na nivou i da sve prođe u sportskom duhu."

Nenad Tomović je izjavio da ekipa ima veliki motiv da pokaže da zaslužuje bolje mesto na tabeli grupe.

"Neuspeh u kvalifikacijama mnogo je uticao na dešavanja na terenu i van njega. Rivalitet između dve reprezentacije je ogroman i zbog toga je pobeda značajnija. Očekujemo provokacije od njihovih fudbalera jer žele da nam se osvete za meč u Beogradu. Ne smemo da reagujemo neprimereno", zaključio je Tomović.

Utakmica I grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Albanije i Srbije igra se u četvrtak u Elbasanu od 20.45.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво