Milošević: Pobeda u Elbasanu mogla bi da bude prekretnica

Savo Milošević, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, veruje da bi pobeda nad Albanijom mogla da predstavlja prekretnicu u igri nacionalnog tima. osim velike tenzije, Milošević ne očkuje nikakve probleme u Elbasanu.

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević veruje da pobeda protiv Albanije ne bi umanjila neuspeh u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, ali bi bila veliki podsticaj za budućnost i naredni ciklus.

"Sa jedne strane, pobeda nad Albanijom ne donosi mnogo jer smo bez šansi da se kvalifikujemo na EP, ali sa druge bi dosta značila u ovom momentu. Ne možemo da zacelimo sve rane, trijumf ne bi izbrisao sve ono što je bilo loše i što moramo da prepoznamo", rekao je Milošević.

On je poručio da FSS mora da ispravi sve probleme zbog kojih će nacionalni tim propustiti treće veliko takmičenje zaredom.

"Utakmica sa Albanijom to ne bi smela da izbriše ili promeni. Pobeda u Elbasanu mogla bi da bude prekretnica u igri ekipe i dala veliki podsticaj u pripremama za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo".

Milošević je dodao da uprskos velikoj tenziji tim mora da zadrži koncentraciju na teren.

"Postoji visoki napon u javosti i medijima, ali moramo da zadržimo koncentraciju jer je to posao igrača i svih nas. Ne smemo da obraćamo pažnju na vanfudbalske faktore i celu pripremu iskoristimo što bolje isključivo za samu utakmicu. Sve oko nje ne možemo da izbegnemo, ali fokus mora da bude na igri", izjavio je Milošević, dodavši da problem pravi veliki broj povreda fudbalera.

Prema njegovim rečima ne očekuju se nikakvi incidenti na i oko stadiona u Albaniji.

"Boravak u Albaniji biće samo 24 sata i fokusirani smo samo na teren. Ne očekujem nikakve probleme, iako ćemo imati neprijateljski nastrojene ljude. Uključen je ceo vrh albanske države, imali smo mnogo sastanaka sa zvaničnicima Uefe i sve će biti preduzeto da prođe na najboljem nivou. Osim velike tenzije ne očekujem ništa drugo", zaključio je potpredsednik FSS.

Utakmica između Albanije i Srbije igra se u četvrtak od 20.45 u Elbasanu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво