Читај ми!

Božović: Biće teško u "brdovitoj" Subotici

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da očekuje tešku utakmicu u Subotici protiv Spartaka, ali da njegova ekipa želi da pobedi, kako bi nastavila niz i povećala bodovnu prednost nad konkurentima.

"Biće teško. Čuvali su se za nas, tako su bar rekli. Taj kraj je brdovit i zbog toga će biti loš teren. Oni će dati sve što mogu da nas pobede, drugačije protiv nas niko i ne igra. Nadam se da ćemo da nastavimo sa pobedama, da što više odmaknemo", rekao je Božović.

Božović je ocenio da je u Srbiji sve manje dobrih terena i da zbog toga Zvezda ne može uvek dobro i lepršavo da igra.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 15 sati igraju u Subotici protiv Spartaka u utakmici 12. kola Superlige Srbije. Crveno beli imaju osam uzastopnih pobeda i prvi su na tabeli sa 29 bodova a Spartak, koji je u poslednje tri utakmice bez pobede, zauzima 12. mesto sa 11 bodova.

"Posle osam vezanih pobeda, velika je verovatnoća da nekad i nećemo ostvariti dobar rezultat. Svi vole da pobede Crvenu zvezdu i protiv nje daju 100 odsto, ali ako mi igramo kako možemo nije važno ko nam je protivnik. Moramo da pobedimo ako želimo nešto da napravimo. Ne jurimo rekord, idemo od utakmice do utakmice", rekao je Božović.

Trener crveno-belih naveo je da je klub uradio mnogo što se tiče dovođenja novih igrača.

"Nadam se da ćemo uspeti da završimo jesenji deo na prvom mestu na tabeli, a posle toga ćemo pokušati da dovedemo još dva ili tri pojačanja", rekao je Božović.

Pojedini mediji su prethodnih dana preneli da bi iz Zvezde mogao da ode mladi Luka Jović, koji se nalazi na pripremama omladinske reprezentacije, ali je Božović rekao da na njega računa.

Upitan zašto se Jović priprema sa reprezentacijom kada ga Božović očekuje u ekipi za utakmicu sa Spartakom, Božović je rekao da je reprezentacija važnija od klubova.

Na konstataciju novinara da su brojni klubovi, među kojima su Partizan i Rad, vratili svoje reprezentativce iz državnog tima za predstojeće utakmice u prvenstvu, Božović je rekao da je "lično izašao u susret reprezentaciji".

"Reprezentacija je važnija od Partizana, Zvezde i Rada. Jović je naš igrač, voleo bih da ostane još tri godine, a ne da ode kao momčić i da ga brzo 'pojedu'. On treba da napravi nešto u Zvezdi, a za procente ima vremena", rekao je trener crveno-belih.

Božović je rekao da će pauza zbog obaveze reprezentacija odgovarati njegovoj ekipi, da će igračima dati tri ili četiri dana odmora i da će onda, verovatno, sa ekipom otići na mini-pripreme.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво