Читај ми!

Abubakar Umaru igrač nedelje u Ligi Evrope

Abubakar Umaru je proglašen za najboljeg igrača nedelje u Ligi Evrope. Junak pobede fudbalera Partizana nad AZ Alkmarom Abubakar Umaru rekao je da je pobeda nad AZ-om dobrodošla posle poraza od Crvene zvezde u prvenstvu. Partizan je u četvrtak uveče na svom stadionu savladao holandski AZ Alkmar sa 3:2 i tako pobedio na početku grupne faze Lige Evrope.

Fantastičan meč i dva gola koje je postigao nisu ostali nezapamćeni, Abubakar Umaru je pobedio na glasanju za najboljeg igrača nedelje u Ligi Evrope. Anketa je obevljena na zvaničnom portalu Uefe. Abubakar je dobio najviše glasova – 43 odsto, ispred Sose koji je dobio 34 odsto i igrača Augzburga Aduriza sa 13 odsto.

Dvostruki strelac Abubakar Umaru je novinarima posle utakmice sa AZ Alkmarom istakao njenu posebnu važnost posle izgubljenog derbija.

"Još pre početka utakmice smo znali koliko je bitna, pogotovo jer znamo kakva je bila ona prošla. Igrali smo za naše navijače koji su bili uz nas i dali nam energiju da zaboravimo na ono što je bilo protiv Crvene zvezde", rekao je Abubakar.

Dvostruki strelac Abubakar je kazao da su njegovi golovi plod dobre igre cele ekipe.

"Svi su igrali kako treba i dali sve od sebe. Dao sam golove zahvaljujući ekipi, kao i navijačima koji su došli na stadion", kazao je Abubakar.

Kamerunski napadač je jedan od najboljih igrača Partizana ove sezone, što su prepoznali i navijači, koji su mu skandirali ime tokom susreta sa AZ-om

"Dobar je osećaj kada navijači skandiraju moje ime, ali ja želim da dam maksimum bez obzira na to da li je dobar ili loš dan za mene", rekao je on.

Abubakar je istakao da se nada nastavku golgeterske serije.

"Nije ušlo protiv Zvezde, to je bio loš dan, ali uvek glava gore! Radim pošteno svoj posao", rekao je Abubakar.

Fudbaler AZ Alkmara Rajko Brežančić rekao je da je Partizan više želeo pobedu od njegovog tima i čestitao je beogradskom klubu na zasluženom trijumfu.

"Partizan je, jednostavno, više želeo pobedu od nas. Znam mnogo o Partizanu, kako se ovde i šta radi, ali katastrofalno smo počeli utakmicu, previše loše", rekao je Brežančić novinarima u Beogradu.

"Rekao sam u svlačionici da moramo da izdržimo prvih 20 minuta, ali eto, primili smo taj gol u 10. minutu... Nismo izdržali ni dva, a ne 20 minuta", kazao je Brežančić.

Partizan će u sledećem kolu gostovati kod Augzburga, 1. oktobra.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво