Читај ми!

Milinković: Ne morate da me volite, ali poštujte Partizan

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković bio je presrećan posle pobede nad AZ Alkmarom na otvaranju Lige Evrope (3:2) istakavši da je ekipa napravila još jedan veliki uspeh ove sezone na međunarodnoj sceni.

"Još jedna pobeda Partizana u Evropi i još jedna lepa i sadržajna utakmica. Uspeli smo da se izborimo s teškoćama, moji igrači su pokazali pravi pristup. Bili smo veoma dobri u prvom poluvremenu, igrali smo strpljivo i posle crvenog kartona protivnočkom igraču bilo je jasno da smo na pragu pobede", rekao je Milinković na konferenciji za medije posle utakmice.

On je u emotivnom izlaganju poručio da mu nije bilo lako posle poraza u večitom derbiju od Crvene zvezde, jer su mediji nagoveštavali njegovu smenu.

"Kada sam došao u Partizan prvi cilj je bio osvajanje titule i to sam uradio. Drugi cilj je bio plasman u Lige Evrope i to direktno iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Prošli smo kroz baraž i eliminisani od BATE Borisova zbog gola u gostima. Što se tiče prvenstva, ostalo je još mnogo da se igra. Mnogi mediji su me provlačili kroz blato i satanizovali, a večerašnji trijumf posvećujem navijačima, svima u klubu i mojoj porodici, koja je prošla kroz težak period od subote", jasan je bio Milinković.

Šef struke crno-belih pozvao je javnost na strpljenje, uveren da će ekipa pružati još bolje partije u nastavku sezone.

"Za sada smo zaradili šest miliona evra i voleo bih da svaki trener u Partizanu uradi bar toliko, a i više. Biće potrebno dosta rada i znoja, a pobedili smo ekipu čiji je budžet 28 miliona evra. Ne morate da me volite, ali poštujte šta Partizan radi", zaključio je Milinković.

Trener AZ Alkmara Džon van den Brom izdvojio je Abubakara Umarua kao prevagu u večerašnjoj utakmici.

"Nisam zadovoljan kako smo otvorili meč. Imam dosta pitanja za moje igrače i to znači da nismo bili na željenom nivou. Ne mogu da budem srećan zbog poraza, ali Partizan je zasluženo slavio. Očigledno ih je poraz u derbiju motivisao, jako dobro su odigrali i pohvalio bih strelca dva pogotka", zaključio je Van den Brom.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво