Читај ми!

Živko Živković: Tek ćemo da gazimo

Fudbaler Partizana Živko Živković rekao je da je njegova ekipa pokazala veliki karakter u večerašnjoj pobedi nad AZ Alkmarom. Igrači zadovoljni pobedom. Andrija Živković odbio kontakt sa novinarima.

 

"Ovo je crno-bela familija i ne želim da se umanji bilo kakav naš uspeh. Pokazali smo veliki karakter, odigralni maksimalno. Tek ćemo nastaviti da gazimo, pogotovo za ove predivne navijače", rekao je Živković novinarima posle utakmice.

Partizan je pobedom počeo takmičenje u Ligi Evropa, pošto je sa 3:2 savladao AZ Alkmar.
Fudbaleri crno-belih bili su loše raspoloženi zbog atmosfere koja se stvorila posle poraza od Crvene zvezde u "večitom" derbiju prošlog vikenda Andrija Živković je odbio da razgovara sa novinarima.

"Kako vi poštujete mene, tako ja poštujem vas", kratko je poručio Živković. Stefan Babović je branio saigrače rekavši da su oni posle poraza u derbiju "sahranjeni u medijima".

"Posle šest godina posta u Evropi i teškog poraza u derbiju, velika pobeda. Teško je bilo. Nismo superzvezde, ali nije ni srpski fudbal, mi da smo bolji igrali bismo u Realu ili Barseloni. Priča se da je prvenstvo gotovo, a ja i dalje tvrdim da smo bolji od Crvene zvezde. Nemam nameru da kukam", rekao je Babović.

Darko Brašanac je kazao da mu je drago zbog reakcije njegove ekipe nakon poraza u "večitom" derbiju.

"Nastivili smo pozitivan niz na našem stad, što je najvažnije, ogroman prit se stvorio posle jednog poraza. To u fudbalu ne treba tako da bude. Stvorila se loša atmosfera. Idemo pobedu po pobedu, drago mi je što smo ovako odreagovali", kazao je Brašanac.

Marko Jevtović je kazao da je Partizan zabeležio "istorijsku pobedu", prvu posle šest godina u Evropi.

"Svi su nas potcenjivali posle poraza u derbiju, a mi smo pobedili veoma jakog protivnika. Na sreću smo dobili ovu veliku utakmicu i nastavljamo dalje", kazao je Jevtović.

Partizan će u sledećem kolu Lige Evropa za dve nedelje gostovati Augsburgu u Nemačkoj.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво