Читај ми!

Bundesligaška dobrodošlica izbeglicama

Svi fudbaleri u prvoj i drugoj nemačkoj ligi za vikend će igrati sa porukama podrške izbeglicama, koje će nositi na dresovima, prenela je agencija AP.

Fudbaleri će nositi poruku kao znak solidarnosti sa ljudima koji su pobegli od rata i siromaštva u svojim zemljama.

Poruka će glasiti "Pomozimo, dobrodošlica izbeglicama", a biće istaknuta na delu dresa na kojem je do sada bio reklamni logo kompanije Hemes.

Generalni menadžer berlinske Herte Mihael Prec rekao je da se problem izbeglica tiče svih i da niko "ne sme da skreće pogled".

"Mi, bundesligaški klubovi, moramo da iskoristimo svoj uticaj i domet , ako i mogućnost da pomognemo mnogim izbeglicama koji su već mnogo toga pretrpeli", rekao je Prec.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи