Kairo: Malo je 18 miliona za Maksimovića, pratimo Jovića

Predsednik Torina Urbano Kairo rekao je da je odbio ponudu Napolija za srpskog fudbalera Nikolu Maksimovića tešku 18 miliona evra jer misli da vredi više. Dodaje da se ozbiljno prate igre napadača Zvezde Luke Jovića.

Srpski reprezentativac bio je jedan od najtraženijih igrača na Apeninima u tek završenom prelaznom roku, ali je Torino odbio sve zahteve Napolija, Milana, Fiorentine i Rome.

"Prvi čovek Napolija Aurelio De Laurentis je nudio 18 miliona, ali to nije bilo dovoljno. Nismo želeli da se odreknemo Maksimovića i hteo sam da pošaljem lepu poruku navijačima da hoćemo da imamo jak tim", rekao je Kairo za italijanski Tutosport.

On je priznao da su "bikovi" zainteresovani za mladog napadača Crvene zvezde Luku Jovića.

"Jović je interesantan igrač. Pratićemo njegove partije", poručio je Kairo.

Torino je odlično krenuo u novoj sezoni Serije A jer je zabeležio dve pobede nad Frozinoneom (2:1) i Fiorentinom (3:1).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи