Mandić: Čast je igrati za Crnu Goru!

Novi crnogorski reprezentativac Staniša Mandić rekao je da mu je čast da igra za Crnu Goru, da je to njegova konačna odluka i da je ništa ne može poremetiti.

Fudbaler Čukaričkog i član omladinske reprezentacije Srbije koja je u junu na Novom Zelandu pod vođstvom Veljka Paunovića postala prvak sveta, prihvatio je u ponedeljak poziv da zaigra za A reprezentaciju Crne Gore.

Mandić, strelac prvog gola za Srbiju u finalu protiv Brazila (2:1), našao se na spisku crnogorskog selektora Branka Brnovića za utakmice protiv Lihtenštajna i Moldavije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

"Ništa ne može da poremeti odluku da igram za Crnu Goru. To je moja i konačna odluka. Dobio sam poziv selektora Brnovića i u razgovoru sa porodicom, klubom i prijateljima odlučio da ga prihvatim. To je za mene čast", rekao je Mandić na brifingu sa novinarima, a prenosi MINA.

On je dodao da su mu prvi utisci fenomenalni i da je odlično prihvaćen od novih saigrača.

"Nadam se da ću ispuniti očekivanja", kazao je Mandić.

Odgovarajući na pitanje kako komentariše izjave predstavnika Fudbalskog saveza Srbije, koji su mu spočitali „brzopletu" odluku, naveo je da ima poštovanje prema tim ljudima i da im je zahvalan na svemu.

"Ne želim da komentarišem njihove izjave, imam veliko poštovanje prema njima. čuo sam se sa selektorom Paunovićem, saopštio sam mu odluku. On je poštuje i ostali smo veliki prijatelji", rekao je Mandić.

Ovaj 20 - godišnji fudbaler rođen je u Herceg Novom, karijeru je počeo u Igalu, a potom igrao za Vojvodinu i Rad, pre nego što je stigao na Banovo brdo.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво