Runi: Marsi... Ko?

Možda je Mančester junajted platio Antonija Marsijala 80 miliona evra, ali to ne znači da su svi u timu „đavola“ čuli za doskorašnjeg napadača Monaka. Morgan Šnajderlin je otkrio da ga je Vejn Runi pitao o kome je reč.

Novi Tjeri Anri, 80 miliona evra... Antoni Marsijal je novo pojačanje Mančester junajteda. Neverovatnu (da ne upotrebimo neki jači izraz) sumu novca će izdvojiti "đavoli" za mladog napadača, za igrača za kojeg Vejn Runi nije nikada čuo!

Morgan Šnajderlin je otkrio da ga je Runi, dok su se vraćali sa gostovanja Svonsiju (na kojem se nisu lepo proveli), pitao o kome se radi.

"Objasnio sam Runiju da Marsijal ima ogroman potencijal, dobru tehniku i da je snažan igrač. Zaista malo podseća na Anrija", rekao je Šnajderlin za britanske medije.

Junajted će za Marsijala platiti 36 miliona funti, dok će na bonuse platiti još 22 miliona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи