Читај ми!

Rajković: Nadam se prilici da nastupim za reprezentaciju

Golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković rekao je da se nada da će se nametnuti selektoru Radovanu Ćurčiću i da će dobiti priliku da zaigra u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo na utakmici protiv Jermenije.

"Nadam se da ću dobiti priliku da zaigram. Na meni je da se trudim i nametnem selektoru. Spreman sam u svakom slučaju za nacionalni tim... Nemam problema s tim", rekao je Rajković novinarima u Staroj Pazovi na okupljanu reprezentacije.

Srbija će u petak od 20.45 u Novom Sadu dočekati Jermeniju u utakmici šestog kola Grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Reprezentacija je poslednja u kvalifikacionoj Grupi I i nema šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Tri dana posle toga, selekciju Radovana Ćurčića očekuje i prijateljski meč sa Francuskom u Bordou.

On je dodao da je motiv reprezentacije da se do kraja kvalifikacija nacionalna selekcija što bolje uigra.

"Pokušaćemo da se uigramo za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Daj bože da ja budem neka vrsta talije, tačnije moje pojavljivanje na žrebu za kvalfikacione grupe u Sankt Peterburgu i da ćemo na kraju učestvovati na Mundijalu 2018. godine", rekao je Rajković.

Rajković je u subotu potpisao petogodišnji ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva, a bivši golman Crvene zvezde je već u nedelju debitovao za izraelsku ekipu.

"Zadovoljan sam debijem. Bitno je da smo dobili (Hapoel Ber Ševu). Teška je utakmica bila, ali pobeda je pobeda. Znao sam da ću dobiti priliku da zaigram, pošto je sportski direktor zvao mog menadžera da požurimo sa potpisivanjem ugovora", rekao je Rajković.

Na pitanje novinara da uporedi srpski i izraelski fudbal, Rajković je rekao da nema velike razlike.

"Nema posebno velike razlike. U Izraelu se igra samo mnogo brže, ali nivo nije viši. Taktički smo mi ovde mnogo obučeniji", kazao je 20-godišnji golman.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво