Читај ми!

Lazar Marković u Feneru do kraja sezone

Fudbalski reprezentativac Srbije Lazar Marković do kraja sezone igraće u Fenerbahčeu kao pozajmljeni igrač Liverpula.

Marković je u subotu došao u Istanbul, gde bi trebalo da potpiše ugovor sa Fenerbahčeom ukoliko uspešno prođe lekarske preglede.

"Veoma sam srećan. Nadam se da ću postati deo jednog od najvećih klubova", rekao je Marković pri dolasku na aerodrom u Istanbulu.

On je prošle godine došao u Liverpul iz Benfike za 25 miliona evra, ali debitanska sezona na Ostrvu nije prošla prema očekivanjima jer je postigao samo tri gola na 31 utakmici.

Marković će biti 11. pojačanje Fenerbahčea ovog leta, među kojima su imena poput Robina van Persija, Nanija i Simona Kjera.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 20 utakmica i dao tri gola.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара