Miler pozdravio heroja iz voza

Alek Skarlatos je američki vojnik koji je savladao teško naoružanog napadača u vozu koji je išao na relaciji Amsterdam - Pariz. On je tom prilikom nosio dres Tomasa Milera iz minhenskog Bajerna i, zbog toga, dobio je priliku da upozna fudbalera.

Skarlatosu, inače 22-godišnjaku koji je služio u Afganistanu, Miler je poklonio novi dres uz reči zahvalnosti za svoje junačko delo. On je ranije dobio orden i od francuskog predsednika Fransoa Olanda.

Miler nije krio oduševljenje što je dobio priliku da upozna momka koji je sprečio potencijalnu veliku katastrofu. On je, zajedno sa još dvojicom američkih vojnika, uspeo da obuzda Marokanca koji je nosio automatsku pušku i nož u vozu koji je prevozio oko 500 osoba. Na kraju su tri osobe povređene, ali sasvim je jasno da je taj broj mogao da bude mnogo veći i mnogo tragičniji.

Napad se dogodio na teritoriji Belgije, a napadač je uhapšen na stanici na severu Francuske, 185 kilometara severno od Pariza.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво