Читај ми!

Rajković zaplakao na oproštaju sa saigračima

Dosadašnji golman Crvene zvezde Predrag Rajković otputovao je u Tel Aviv, gde će igrati za tim izraelskog prvaka Makabija posle prelaska iz redova crveno-belih, prenosi portal Blic.

"Oprostio sam se od saigrača pred popodnevni trening, bilo je veoma emotivno, zaplakao sam, ali to je fudbal i to je život. Odlučio sam se za Makabi i zbog Zvezde, koja će dobiti veće obeštećenje. Presudila je želja da igram u Ligi šampiona", izjavio je Rajković za Blic uoči puta.

Transfer 19. godišnjeg golmana, koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije u junu na Novom Zelandu osvojio titulu prvaka sveta, iznosio je tri miliona evra, a već u nedelju mogao bi da debituje za novi klub, prenosi beogradski dnevnik.

"Jedina mi je žal što odlazim iz Zvezde, a kao kapiten nisam podigao nijedan trofej. Ali ne brinem, vratiću se ja u Zvezdu sigurno", poručio je Rajković, koji će u Makabiju raditi pod vođstvom srpskog trenera Slaviše Jokanovića.

Makabi je ostvario veliki uspeh plasmanom u Ligu šampiona, a jučerašnjim žrebom u Monakom svrstan je u G grupu sa Čelsijem, Portom i Dinamom iz Kijeva.

"Još ne razmišljam o meču sa Čelsijem, jer tek treba da debitujem za novi tim, ali sigurno je da sam i za to spreman", kazao je Rajković.

Talentovani čuvar mreže već u ponedeljak vraća se u Srbiju na okupljanje nacionalne reprezentacije u Staroj Pazovi pred mečeve sa Jermenijom i Francuskom.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво