Читај ми!

Brežančić: Teška grupa, priželjkivao sam Partizan

Fudbaler AZ Alkmara Rajko Brežančić ocenio je da je njegova ekipa dobila dosta tešku grupu u Ligi Evropa i dodao da se nadao da će holandski tim izvući Partizan na žrebu, što se i desilo.

"Dosta teška grupa... Augsburg su tipični Nemci, dosta trče i tačno se zna ko šta radi. O Atletik Bilbau je suvišno bilo šta pričati, a što se Partizana tiče, priželjkivao sam ih, jednostavno nisu imali sreće protiv BATE Borisova, ali opet... Izvukli smo najbolju ekipu u Srbiji tako da očekujem otvoren meč, kao što igramo i mi i oni. Neka bolji pobedi u svakom slučaju", rekao je Brežančić.

AZ Alkmar će ove sezone u Ligi Evropa igrati u Grupi L s Partizanom, španskim Atletikom iz Bilbaoa i nemačkim Augsburgom.

"Normalno je da očekujemo prolazak u narednu fazu. Glupo bi bilo da se ne nadamo. Cela ekipa mnogo želi da zaigra u Evropi na proleće. Svi smo jednaki u grupi, osim Atletik Bilbaoa... Možda smo mi blagi favoriti, ali to mora da se pokaže na terenu", rekao je Brežančić.

Srpski fudbaler je početkom avgusta iz Čukaričkog prešao u AZ Alkmar, ali još nije dobio priliku da zaigra za prvi tim.

"Nisam još dobio priliku da zaigram za prvim tim, jer sam tri nedelje čekao radnu dozvolu. Nedavno sam počeo da treniram sa ekipom i odigrao sam jedan meč za B tim, kako bih video na čemu sam. AZ je vrhunski tim, posle par dana sam se privikao... U tome su mi svi u klubu pomogli, na čelu s trenerom", rekao je Brežančić.

AZ Alkmar će takmičenje u Ligi Evropa početi 17. septembra u Beogradu protiv Partizana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи