Читај ми!

PSŽ pušta Lavecija, čekaju se ponude

Pari Sen Žermen više neće dovoditi pojačanja do kraja prelaznog roka, dok su argentinskom internacionalcu Ezekijelu Laveciju otvorena vrata za odlazak iz kluba, potvrdio je predsednik pariskog kluba Naser el Kelaifi.

El Kelaifi je naglasio da Laveci može da ode, iako mu je ostalo još godinu dana do isteka ugovora.

"Ukoliko za njega bude zainteresovanih klubova, razgovaraćemo sa njima o tome. To će, naravno, zavisiti od njega, jer ne želimo da ga blokiramo nakon svega što je učinio za klub", rekao je Al Kelaifi.

Laveci se pridružio Pari Sen Žermenu iz Napolija 2012, ali od tada nije u potpunosti ispunio očekivanja. On je na 136 utakmica u svim takmičenjima postigao 32 gola.

PSŽ vodi na tabeli u francuskoj Ligi 1, pošto je pobedio u sve tri prve utakmice sezone, a predstoji mu meč protiv Monaka u nedelju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво