PSŽ sa Realom, Bajern pred "topovima" Arsenala

Pari Sen Žermen će igrati u istoj grupi sa Realom iz Madrida u grupnoj fazi Lige šampiona. Svet će gledati duele Arsenala i Bajerna, kao i Juventusa i Mančester sitija. BATE Borisov u grupi E, sa Barselonom, Leverkuzenom i Romom.

Žreb za Ligu šampiona, kao i svake godine, doneo je veoma interesantne i spektakularne duele u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Evropi.

Grupa D se može nazvati "grupom smrti", pošto su u njoj Juventus, Mančester siti, Sevilja i Borusija iz Menhengladbaha. Ništa slabija nije ni grupa A, gde će sve prštati u duelima PSŽ-a i Reala, a tu su i Šahtjor i Malme. 

Interesantno, Zlatan Ibrahimović će se vratiti u Malme, gde je počeo karijeru i gde, pre dva dana je nagovestio, želi da je završi. Takođe Anhel Di Marija će igrati protiv Reala, kluba u kojem je proveo najblistavije trenutke.

BATE Borisov, koji je eliminisao Partizan u poslednjem kolu kvalifikacija, igraće u grupi E sa Barselonom, Leverkuzenom i Romom.

Slaviša Jokanović će se, sa Makabijem, vratiti na Stamford bridž, na kojem je nekada igrao, a osim Makabija i Čelsija, u grupi G su Porto i Dinamo iz Kijeva.

"U teškoj smo grupi i očekuju nas mečevi sa jakim protivnicima. Poštujemo svakog, ali daćemo sve od sebe. Biće mi zadovoljstvo da se vratim u London i suočim sa mojim bivšim klubom... Biće to posebna utakmica", napisao je Jokanović na Tviteru.

Grupa A: PSŽ, Real Madrid, Šahjtor i Malme.

Grupa B: PSV, Mančester junajted, CSKA i Volfsburg.

Grupa C: Benfika, Atletiko, Galatasaraj i Astana.

Grupa D: Juventus, Mančester siti, Sevilja i Menhengladbah.

Grupa E: Barselona, Leverkuzen, Roma i BATE Borisov.

Grupa F: Bajern, Arsenal, Olimpijakos i Dinamo Zagreb.

Grupa G: Čelsi, Porto, Dinamo Kijev i Makabi Tel Aviv.

Grupa H: Zenit, Valensija, Lion i Gent.

Prvo kolo Lige šampiona igraće se 15. i 16. septembra, a finale je na programu 28. maja na stadionu San Siro u Milanu. Titulu prvaka Evrope brani španska Barselona.

Ovaj žreb ostaće upamćen kao prvi u kom je jedna od zemalja imala čak pet klubova, a ta čast pripala je Španiji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво