Božović: Trebalo bi da budemo zadovoljni bodovima

Miodrag Božović zadovoljan pobedom njegove Crvene zvezde nad Javorom, ali ne u potpunosti igrom njegovog tima.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović zadovoljan je pobedom nad Javorom, ali ne potpuno i igrom svojih fudbalera.

"Igrali smo brzo, onoliko koliko nam je Javor dozvoljavao, nismo mogli brže, ali bi trebalo da budemo zadovoljni osvojenim bovoma. Javor je pokazao da do sada nije bio slučajno lider", rekao je Božović novinarima posle utakmice.

Zvezda je na svom terenu pobedila Javor sa 1:0 u sedmom kolu Super lige Srbije i tako od ivanjičkog kluba preuzela prvo mesto na tabeli.

"Javor je imao ozbiljnu priliku na početku i ko zna šta bi bilo da je to iskoristio. Mi smo poveli, ali posle toga nismo iskoristili brojne šanse. Poslednjih 10 minuta smo bili uplašeni nekog slučajnog gola protivnika i igrali smo slabo, ali je najvažnije da smo pobedili i preuzeli prvo mesto", rekao je trener crveno-belih.

Na poziciji levog beka za Zvezdu je igrao Mihailo Ristić, a Božović je istakao da je zadovoljan njegovom partijom na toj poziciji.

"Ristić je odigrao izvanredno i pokazao da na njega možemo ozbiljno da računamo na toj poziciji, iako on nije najsrećniji kada tu igra, što je njegov problem jer se dobro snalazi", naveo je Božović.

Trener Javora Aleksandar Janjić rekao je da je Zvezda zasluženo pobedila.

"Publika je imala šta da vidi, iako je dat samo jedan gol. Utakmica je bila dobra i ne mogu ništa da zamerim svojim igračima", rekao je Janjić.

U narednom kolu Crvena zvezda gostuje protiv Mladosti, dok Javor dočekuje Radnički iz Niša.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи