Читај ми!

Terzić: Rajković ne ide u Galatasaraj zbog Marka Ivkovića!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić demantovao je danas da će kapiten i golman Predrag Rajković preći u Galatasaraj i taj potez obrazložio kao moralni čin prema tragično nastaradalom navijaču Marku Ivkoviću.

"S obzirom na pisanje štampe da golman Rajković danas igra poslednju utakmicu u našem dresu i da odlazi u Galatasaraj, moram da kažem da to nije tačno. Imamo saznanja da je Galatasaraj zainteresovan za transfer Rajkovića i da je spremio tri miliona evra. Međutim, mene za sada niko nije kontaktirao", rekao je Terzić Tanjugu.

On je poručio da će, bez obzira na tešku finansijsku situaciju u klubu, učiniti sve da Rajković ne ode u tim iz Istanbula.

"Nadam se da će Upravni odbor uslišiti moj zahtev. To moram da uradim iz moralnih razloga i pijeteta prema našem tragično preminulom navijaču Marku Ivkoviću, pa makar se odluka kosila sa mojim profesionalnim obavezama. Nije Galatasaraj jedini klub u Evropi, sačekaćemo nove ponude od drugih, pa makar one stigle u nekim sledećim prelaznim rokovima", naveo je Terzić.

Terzić je dodao da će sutra ugovor sa Zvezdom potpisati iskusni napadač Predrag Sikimić, kao i da se vode razgovori sa Čukaričkim oko transfera Slavoljuba Srnića.

"Sutra krećemo u ozbiljne pregovore oko Srnića. To bi trebalo da bude kraj oko dolazaka u letnjem prelaznom roku", zaključio je Terzić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво