Читај ми!

Božović: Hoćemo da Zvezda bude prva

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Javora, ali da će njegova ekipa pokušati da pobedi kako bi preuzela prvo mesto na tabeli Super lige Srbije.

"Čeka nas teška utakmica. Javor je jedna od najbolje organizovanih ekipa i nije slučajno prva na tabeli. Oni su jedna od najboljih ekipa u ligi, ali pobeda je imperativ, želimo da preuzmemo prvo mesto na tabeli", rekao je Božović.

Crvena zvezda u nedelju na svom stadionu dočekuje Javor u utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

Ekipa iz Ivanjice je prva na tabeli sa 15 bodova, dok su crveno-beli drugi sa bodom manje.

Prethodnih dana se spekulisalo da će u Ljutice Bogdana doći Predrag Sikimić iz Voždovca i Slavoljub Srnić iz Čukaričkog, a Božović je rekao da bi obojicu želeo da vidi u svom timu.

"Nadam se da ćemo se dogovoriti sa upravama Voždovca i Čukaričkog oko transfera. Mislim da bismo sa njima završili prelazni rok... Mislim da je naše najveće pojačanje oporavak Aleksandra Lukovića, nadam se da će odigrati bar dvadesetak minuta protiv Javora", naveo je Božović.

Zvezdin trener je dodao da je Bruno Matos povređen i da bi mogao da se vrati treninzima za sedam dana.

Novinare je zanimalo i da li očekuje nezadovoljstvo u timu ako dođe do gomilanja igrača.

"Uvek ima nezadovoljnih. Sa još dva-tri igrača i sa Lukovićem imaćemo sasvim solidnu ekipu, a u januaru, ko dočeka januar, verovatno ćemo opet morati da pravimo selekciju igrača. Ako Zvezda želi da napravi tim, koji će da bude šampion i da se bori za Ligu šampiona, to mora da uradi", rekao je Božović.

Upitan koji bi rezultat u utakmici Borac – Partizan bio najbolji za Zvezdu, Božović je naveo: "Najbolje za Zvezdu bi bilo da trijumfuje protiv Javora."

Fudbaler Zvezde Srđan Plavšić rekao je da Javor nije slučajno prvi na tabeli, ali da se njegova ekipa dobro spremala jer želi pobedu i prvo mesto na tabeli. On je dodao da dobro snašao od dolaska u klub i da su ga svi dobro prihvatili i da oseća da je dugo u klubu.

Utakmica sedmog kola Super lige Srbije između Zvezde i Javora igra se u nedelju od 19.00 na Stadionu "Rajko Mitić".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво