Читај ми!

Vojvodina u pohodu ka Ligi Evrope

Fudbaleri Vojvodine i ekipe Viktorija Plzenj igraju prvu utakmicu baraža za plasman u Ligu Evrope. Utakmica počinje u 20.45, a možete je pratiti u prenosu na Prvom programu RTS-a.

Novosađane očekuje teška utakmica na gostujućem terenu jer je Viktorija češki šampion koji je u poslednjih pet sezona dva puta igrao grupnu fazu Lige šampiona i jednom Lige Evrope, gde je pre dve sezone stigla do osmine finala, nakon eliminacije iz Lige šampiona.

Na drugoj strani, Novosađani nikad u svojoj istoriji nisu igrali grupnu fazu takmičenja, a pre dve sezone ih je na poslednjem stepeniku kvalifikacija u dvomeču zaustavio moldavski Šerif.

Za utehu je što Viktorija u poslednja četiri odigrana meča nije zabeležila pobedu i što na njenoj klupi danas debituje novi trener Karel Krejči.

U svakom slučaju, Vojvodina na gostovanju u duel ulazi spremno i samouvereno.

"Spremni smo za ovu veoma važnu utakmicu. Dosadašnjim igrama mislim da smo opravdali očekivanja naše javnosti, ali nije nam plan da sada stanemo. Imamo jedinstvenu priliku da uđemo u grupu u Ligi Evrope i rešeni smo da uložimo maksimum truda i znanja da tako i bude. Čeka nas duel s jakim i kvalitetnim rivalom, ali sam ubeđen da kvalitet imamo i mi", rekao je trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić.

Utakmica počinje u 20.45, a možete je pratiti u prenosu na Prvom programu RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи