Božović: Zaslužena pobeda Zvezde

Miodrag Božović smatra da je Crvena zvezda odigrala tešku utakmicu u Surdulici, ali i da je zasluženo pobedila Radnik. Trener Radnika Mladen Milinković veruje da su njegovi igrači pružili dostojan otpor renomiranom protivniku.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da su njegovi fudbaleri u teškoj utakmici zasluženo pobedili Radnik u Surdulici.

"Utakmica je bila mnogo teška, nismo na vreme dali gol i posle je bilo teško da stvorimo šansu i 'otvorimo' Radnik, a imali smo problema i sa njihovim poznatim autom. U svakom slučaju, mislim da smo zasluženo pobedili", rekao je Božović posle utakmice u Surdulici.

Zvezda je kao gost savladala Radnik sa 2:0, u šestom kolu Super lige Srbije.

Crveno-beli imaju 14 bodova, jedan manje od lidera Javora, sa kojim će se sastati u narednom kolu. Zvezda će imati problema sa sastavom, posebno na levom beku, s obzirom na to da je Luis Ibanjes povređen, dok je Dušan Anđelković dobio crveni karton.

Protiv Radnika je debitovao Mičel Donald, a Božović je istakao da je holandski fudbaler "odigrao izvanredno".

Trener Radnika Mladen Milinković rekao je da su njegovi igrači pružili "dostojan otpor renomiranom protivniku".

"Nismo zadovoljni jer nismo uspeli da osvojimo bar bod, koji bi sigurno zadovoljio naše apetite protiv ovako jakog protivnika. Imali smo igru u određenim momentima, ali nismo bili koncentrisani. Imamo malih problema sa realizacijom i to se oseti protiv ovakvog protivnika. Zvezda je čekala i dočekala našu grešku", rekao je Milinković.

On je kazao da bi opstanak u ligi bio veliki uspeh za Radnik.

"Opstanak bi za nas bio veliki uspeh, kao novajlijama i kao neko ko je prvi put tu. Sa još nekoliko igrača mislim da ćemo moći da se ravnopravno nosimo sa ostalim superligašima", kazao je Milinković.

Crveno-beli će u narednom kolu dočekati Javor, dok će Radnik gostovati Radničkom.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво