Božović: Idemo u Surdulicu da nastavimo pobednički niz

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović istakao je da očekuje da ekipa nastavi sa dobrim igrama i serijom pobeda i posle meča protiv Radnika u Surdulici u šestom kolu Superlige Srbije.

"Očekujem da nastavimo da pobeđujemo i igramo dobro, ako želimo da uradimo nešto ove godine. Moramo da pobeđujemo "male" ekipe u borbi za titulu. Atmosfera će biti užarena, igramo na jugu Srbije i biće praznik fudbala za ljude koji tamo žive" rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je rekao da je ekipa predstojeći duel dočekuje u dobrom raspoloženju, ali da će zbog povrede meč propustiti Zoran Rendulić i Luis Ibanjez, ali i da uskoro očekuje povratak Aleksandra Lukovića.

"Atmosfera u timu je dobra, ali nećemo moći da računamo na Rendulića i Ibanjeza. Nemam informaciju koliko će pauzirati jer niko ne može da da pravi iskaz. Veliki je hendikep izostanak Ibanjeza, jer ne samo da je bio najbolji nego se i najviše borio. Luković ako bude sve u redu za dve nedelje biće u timu" istakao je strater Zvezde.

Božović je naglasio da mu svakako prija što je ekipa prestigla najvećeg rivala Partizan na tabeli, ali da je još rano za procene u borbi za šampionsku titulu.

"Tek je pet kola prošlo i sigurno da prija što smo ispred Partizana, ali biće kikseva i sa naše i sa njihove strane. Ne iznenađuju me dosadašnji rezulatati prvih jer u svakoj ligi na svetu su moguća iznenađenja. Mnogo je rano pa treba očekivati kikseve. Uvek ima neka ekipa koja iznenadi na početku, Javor je pokazao da je kao vrlo dobar, ali teško da će izdržati trku. Kvalitet lige je bolji nego što sam očekivao, ali da su tereni dobri i stadioni puni, utisak bi bio sasvim drugačiji".

Strater crveno-belih je ponovio da će predstojeća utakmica biti vrlo teška, i da bi samo voleo da njegov tim nastavi sa pobedama.

"Protivnik je ekipa koja ima dosta iskusnih i dobrih igrača. Pokazali su se dosta opasno. Daj Bože da nastavimo da igramo ovakve utakmice samo da nastavimo sa pobedama", naveo je crnogorski stručnjak.

On je kazao da očekuje da Idan Vered počne sa boljim igrama, kao i da će šansu na predstojećem duelu možda dobiti i najnovije pojačanje Mičel Donald.

"Očekujem da Vered počne još bolje da igra. Do sada nije opravdao naša očekivanja, ne znam šta je razlog. Možda se prilagođava ekipi, ali nije lako uklopiti se. Bio je povređen dosta dugo i fizički nije najbolje spreman. Nadamo se da ćemo u Donaldu dobiti na kvalitetu i skoku. Niska smo ekipa i svaki visok igrač će dobro doći. Radi se o kvalitetnom i iskusnom fudbaleru i videćemo će kako će se uklopiti. Plavšić je dobro odigrao prvu utakmicu, dobro poznaje našu ligu, dok Donald "pada sa neba" i ne znamo kako će se snaći" zaključio je Božović.

Fudbaler Crvene zvezde Vukašin Jovanović složio se u oceni da ekipu očekuje težak duel, kao i da ne razmišlja o medijskim spekulacijama da je na izlaznim vratima kluba.

"Čeka naš teška utakmica, ali favoriti smo. Moramo da damo sto posto da bi smo pobedili. Dve pobede su nam dale vetar u leđa i uz naše navijače mislim da ćemo uspeti da nastavimo sa dobrom rezultatima. Usresređen sam na obaveze u klubu. Ne razmišljam o ponudama, teška i važna utakmica nas očekuje, pa sam glavom već u Surdulici", zaključio je mladi štoper.

Meč šestog kola Superlige između Radnika i Crvene zvezde odigraće se u nedelju od 17 sati na stadionu novog superligaša u Surdulici.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво