Читај ми!

Mitrović: Udaraće me, udaraću i ja njih!

Aleksandar Mitrović je defanzivce Premijer lige upozorio da je spreman da uzvrati udarce koje će neminovno primati u svojoj prvoj sezoni u dresu Njukasla.

Nekadašnji fudbaler Partizana, koji je ovog leta stigao na Sent Džejms park iz belgijskog Anderlehta, poznat je kao igrač vrlo naglašenih fizičkih karakteristika. Poznat je, takođe, i kao vrlo snažan mentalno, a sam menadžer Stiv Meklaren je nedavno kazao da Mitrović ima "malo đavola" u sebi.

"Želite da postignete gol u svakoj utakmici i da se borite svim silama. Znam, odbrambeni igrači u Premijer ligi će hteti da me potkače ili šutnu od prvog minuta. Naravno, onda ću i ja njih šutnuti. To je normalno za mene", istakao je Mitrović.

"Da, dobio sam nekoliko ožiljaka tokom utakmica. To pokazuje da sam sreman da idem svugde, čak i tamo gde boli. Ako je potrebno da postignem gol, staviću glavu bilo gde", naglasio je mladi napadač, uveren da će se brzo privići na život u Premijer ligi.

"Ja sam tipična 'devetka'. Uvek sam u šesnaestercu, snažan sam, dobar u skoku. Engeski fudbal je brži nego u Belgiji. Možda će biti potrebno i da trčim malo više nego što sam navikao, ali svakog dana ulazim u sve bolju formu. Mislim da ću se dobro snaći", zaključio je Mitrović, naslednik, nadaju se u klubu, velikog Alana Širera.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво