Galatasaraj nudi dva miliona evra za Rajkovića

Turski Galatasaraj je spremio dva miliona evra za najboljeg mladog golmana sveta, Predraga Rajkovića.

Najbolji mladi golman sveta i kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković nalazi se na meti Galatasaraja, koji je za transfer spreman da plati dva miliona evra, prenose turski mediji.

Tamošnji mediji prenose izjavu trenera golmana Galatasaraja, čuvenog Brazilca Klaudija Tafarela, koji je rekao da Rajković poseduje izuzetno veliki potencijal i mogao bi da bude naslednik Urugvajca Fernanda Muslere.

Jedan od presudnih faktora u transferu je želja Galatasaraja da značajno "podmladi" tim, nakon što su već stigli 20-godišnji Španac Hoze Rodrigez iz Deportiva i 24- godišnji Francuz Lionel Kerol iz Troa.

Rajković je u Zvezdu stigao iz Jagodine i do sada je za crveno-bele zabeležio 33 nastupa.

Kao član reprezentacije Srbije do 19 godina postao je šampion Evrope u Litvaniji, dok je sa selekcijom Srbije uzrasta do 20 godina postao šampion Sveta na Novom Zelandu i bio proglašen za najboljeg golmana turnira.

Za A reprezentaciju Srbije odigrao je jednu utakmicu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи