Читај ми!

Pocepao je mrežu – šteta što je to bila njegova mreža...

Urakan i Krusero del Norte su dve po svemu veoma različite argentinske ekipe. Ova prva je ekipa velike i ponosne istorije. Ova druga prvi put igra u argentinskoj Primeri, koja od ove godine ima nerazumljivo veliki broj ekipa (30). Duel ova dva tima, i pored svih njihovih suprotnosti, bio je epski, ali se jedan potez naročito izdvojio...

Urakan je gubio sa 3:0 sve do 77. minuta utakmice, ali je ipak uspeo da postigne tri gola i stigne do remija.

A u 70. minutu, sve je delovalo zaista crno. Tada je defanzivac Karlos Arano postigao autogol. Samo, to nije bio običan autogol. Pokušavajući da preseče opasan napad rivala, Arano je loptu naprosto zakucao u sopstvenu mrežu.

Da je ovo uradio na suprotnoj strani, njegov potez bi bio hvaljen kao jedan od golova kola. Ovako, moraće da pregura narednih par dana znajući da je predmet šala navijača, u domovini i šire.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи