Читај ми!

Kurćubić: Sastav Partizana nam je omogućio ravnopravnu utakmicu

Trener Novog Pazara Petar Kurćubić rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Partizan, ali da joj je današnji sastav crno-belih omogućio ravnopravnu i napadačku igru.

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su Partizan sa 3:2, u utakmici trećeg kola Super lige Srbije i ostvarili prvi trijumf nad crno-belima u svojoj istoriji.

"Današnji sastav Partizana nam je omogućio da odigramo ravnopravnu utakmicu, ali i efikasnu i napadačku igru. Prvo poluvreme je bilo zvanredno sa obe strane, postignuta su četiri gola, promašen je penal...", rekao je Kurćubić posle utakmice.

Trener Partizana Zoran Milinković je izveo kombinovani sastav sa nekolicinom mladih igrača, kako bi odmorio standardne prvotimce za revanš utakmicu protiv Steaue, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"U drugom poluvremenu se videlo da smo se u prvom potrošili, ofanziva nas je koštala izjednačujućeg gola. Partizan je imao terensku inicijativu, slabo smo igrali, ali onda smo postigli gol i do kraja umešno sačuvali prednost. Zasluženo smo pobedili, ali da je bilo drugačije ne bi bilo nezasluženo. Dali smo poslednji atom snage i čestitam mojim igračima, ali i Partizanu na korektnoj utakmicu i želim mu da napravi dobar rezultat u sredu", dodao je on.

Partizan je doživeo prvi poraz u prvenstvu i primio prve golove i ostao je na šest bodova posle tri kola, dok je Novi Pazar ostvario prvu pobedu i ima četiri boda.

U sledećem kolu Partizan će igrati na svom terenu protiv Spartaka a Novi Pazar u Jagodini.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво