Milinković Savić: Lacio me je previše platio

Sergej Milinković Savić rekao je da je njegov novi klub, Lacio, "možda i previše platio" Genku za njegov transfer.

Mladi srpski fudbaler je bio spreman da potpiše ugovor sa Fjorentinom, ali taj transfer se izjalovio u poslednjem trenutku. Zlatni „orlić" sa Novog Zelanda ipak napušta Genk. Prelazi u Lacio za devet miliona evra.

"Veoma sam srećan zbog svog transfera u Lacio. Lacio je mnogo novca potrošio na mene, možda i previše. Nisam smatrao da vredim toliko ni kada sam osvojio Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina sa Srbijom... U ponedeljak ću biti u Rimu,gde ću odraditi medicinske preglede i potpisati ugovor, a posle toga idem za Šangaj", rekao je Milnković Savić za belgijske medije.

Fudbaleri Lacija će sledeće subote u Kini odigrati utakmicu italijanskog Superkupa protiv Juventusa. Ako sve prođe dobro, Milinković Savić bi mogao i da debituje na tom meču.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи