Читај ми!

Vanredno stanje na Marakani, Upravni odbor zaseda u nedelju!

Nemaju navijači Crvene zvezde često običaj da skandiraju protiv uprave kluba za koji navijaju. Ali kada to čine, odjeci njihovog besa i nezadovoljstva čuju se veoma daleko. Kao odgovor na njih, ali i očajan početak sezone, Upravni odbor Zvezde održaće u nedelju vanrednu sednicu.

Fudbalski klub Crvena zvezda održaće sutra (u nedelju) vanrednu sednicu Upravnog odbora zbog loših rezultata na početku sezone.

Hitno zasedanje čelnika Zvezde zakazano je za 13 sati na Stadionu „Rajko Mitić", na kome će biti i trener Miodrag Božović.

Kako je potvrđeno iz nekoliko izvora, čelni ljudi kluba iz Ljutice Bogdana do sutra se neće oglašavati.

Crveno-beli su izrazito loše otpočeli tekuću sezonu. Prvo je srpski vicešampion izbačen iz kvalifikacija za Ligu Evrope u prvom kolu od kazahstanskog Kairata, što znači da je bez evropskih utakmica ostao već početkom jula. Nikada, naravno, u svojoj istoriji se tako nešto nije dogodilo.

Onda se dogodio meč na Vračaru protiv OFK Beograda u prvom kolu Superlige Srbije. Nakon očajnog prvog poluvremena i zaostatka od dva gola, crveno-beli su uspeli da preokrenu rezultat i na kraju čak slave i ubedljivu pobedu. Međutim, taj meč je ukaljan navodima o nameštanju rezultata, čak i o upadu pojedinaca u svlačionicu „romantičara" na poluvremenu. FSS je pokrenuo internu istragu o toj utakmici, a njome se bavi i Tužilaštvo.

Potom je Zvezda izvukla bod u Gornjem Milanovcu (0:0). Kažemo da je izvukla bod, pre svega jer je domaćin u dva navrata pogađao okvir gola favorizovanog rivala.

I, na kraju, u petak, na otvaranju trećeg kola Superlige, Crvena zvezda na svom stadionu nije uspela da pobedi ni niški Radnički, iako je pola sata igrala sa igračem više i imala jedanaesterac. Ponovo su fudbaleri sa Marakane morali da „čupaju" bod, ovaj put golom u 88. minutu.

Tokom meča, navijači sa istočne i zapadne tribine su zvižducima izražavali nezadovoljstvo. Dvadesetak minuta pre kraja počeli su da uzvikuju „Uprava, napolje!", što se veoma dugo nije čulo na najvećem srpskom stadionu. Čim je meč okončan, u istom skandiranju, kasnije obogaćenom i sa „Marš iz Zvezde!", pridružili su im se i navijači sa severne tribine.

Nakon tri odigrana meča, Crvena zvezda ima pet osvojenih bodova.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво