Mančester siti šalje Gvardioli "bezobraznu" ponudu

Protivnički navijači uglavnom ismevaju Mančester siti kada kažu da njegovim gazdama "nafta curi iz džepova". Ali to ne mora da bude tako loše, jer finansijska moć može mnogo toga da vam donese u fudbalu. Na primer, najboljeg trenera na svetu.

Čelnici Mančester sitija odavno su zainteresovani za Pepa Gvardiolu. Gotovo da je izvesno da je jedini razlog što su ostavili Manuela Pelegrinija na klupi i ove sezone, nakon jako loše prethodne, taj što 2016. godine žele da dovedu upravo sadašnjeg trenera minhenskog Bajerna.

Kako navode pojedini ostrvski mediji, Siti namerava Gvardioli da ponudi astronomsku platu od 27 miliona evra godišnje.

"San" navodi da, dok čelnici minhenskog kluba čine sve da ubede Katalonca da ostane kod njih i nakon isteka trenutnog ugovora, klub sa Itihada je spreman da ponudi Gvardioli ugovor na pet godina, za ukupnu sumu od 135 miliona evra, što bi ga učinilo najbolje plaćenim trenerom na svetu.

Gvardiola je sa Bajernom, koji je preuzeo 2013. godine, do sada osvojio dve Bundeslige, jedan Kup Nemačke, Uefa Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo. Sa Barselonom je osvojio 14 trofeja za četiri godine, a jedini je trener koji je uspeo da osvoji svih šest trofeja u jednoj godini (prvenstvo, Kup, Ligu šampiona, domaći Superkup, Uefa Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи