Kiko Kasilja sam pobedio Mihajlovićev Milan!

Siniša Mihajlović je dobro "naštelovao" svoj Milan u meču sa madridskim Realom, koji je možda i bio bliži pobedi nakon 90 minuta igre (0:0), ali je onda Kiko Kasilja pokazao da je na "Santjago Bernabeu" ipak doveden da bude više od novog dodatka na klupi za rezerve.

Real Madrid je pobedio Milan (penalima 10:9, 0:0 nakon 90 minuta) u Šangaju, što znači da je pripremnu turneju završio neporažen.

Ipak, Milan se pokazao u dobrom svetlu protiv, mora se naglasiti, favorizovanog rivala. Novi golman „los blankosa" Kiko Kasilja dva puta je veoma finim odbranama uskratio gol Karlosu Baki. Na kraju su pobednika duela odlučivali jedanaesterci, a i tu se bolje snašao tim Rafe Beniteza.

Za madridski tim su igrali Luka Modrić i Karim Benzema, koji su propustili pobedu nad Interom u ponedeljak, dok je Serhio Ramos, navodno na korak do potpisivanja novog ugovora sa klubom, meč počeo na klupi.

Real nije uspevao da se nametne, kao na primer u mečevima sa Mančester sitijem ili Interom, i u nekoliko navrata je mogao da bude kažnjen zbog manjka konkretnosti u napadačkoj trećini terena.

Siniša Mihajlović je napravio nekoliko promena na poluvremenu, a Karlos Baka i Luiz Adrijano su bili među igračima koji su se našli na terenu. U Realu su priliku dobili Ramos i Toni Kros.

Real je zaigrao bolje u nastavku i Dijego Lopez, igrajući protiv svog bivšeg kluba, je u nekoliko navrata bio prinuđen da se dobrano napne ne bi li zaštitio svoj gol.

Junak jedanaesteraca je, bez dileme, bio Kiko Kasilja, koji je u igru ušao umesto Kejlora Navasa. Prvo je postigao gol, vrlo smirenim udarcem, a onda je obranio šut svog kolege, Đanluiđija Donarume, 16-godišnjeg golmana Milana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво