Читај ми!

Božović: Pobeda će ućutkati kritičare

Miodrag Grof Božović pred prvenstveni meč sa niškim Radničkim kaže da pred Crvenom zvezdom nije nimalo lak protivnik, ali da je pobeda izuzetno važna kako bi se smirili oni koji "kritikuju i izmišljaju".

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da će ekipa učiniti sve da dobrom igrom i pobedom nad Radničkim iz Niša umanji kritike javnosti.

"Očekuje nas mnogo važna utakmica, pogotovo posle remija u Gornjem Milanovcu. Neće biti nimalo lako jer je Radnički pokazao dobar fudbal u prva dva kola. Iskusan su tim i ne smemo da se opustimo. Bitno je da pobedimo, posebno posle raznih afera, da se oni koji nas kritikuju i izmišljaju malo smire", rekao je Božović na konferenciji za medije na Stadionu "Rajko Mitić".

On tvrdi da ekipa ima kvalitet da osvoji šampionsku titulu.

"U svakoj ligi osim u Srbiji normalno je da postoje porazi i remiji. Ovde kada igrate nerešeno kao da ste izgubili titulu. To je novost za mene. Problem je što smo se sakupljali kasnije, ali verujem da imamo snage da se borimo za titulu", naveo je Božović.

Crnogorski trener je najavio još pojačanja do kraja prelaznog roka.

"Ostalo je još mesec dana do završetka prelaznog roka. Neće biti masovnih pojačanja, možda jedan ili dva igrača."

Prema njegovim rečima, duel protiv Nišlija zbog povreda će propustiti Petar Orlandić i Zoran Rendulić.

"Orlandić je sam sebe povredio na treningu, dok će Rendulić tek za tri dana biti spreman. Svi ostali treniraju, neko jačim, a neko slabijim intenzitetom", poručio je Božović i dodao da će Aleksandar Luković za dve nedelje biti uz ekipu posle šestomesečne pauze zbog povrede Ahilove tetive.

Prvotimac Zvezde Aleksandar Katai dodao je da očekuje trijumf svog tima.

"Težak meč, verujem da pobedom možemo da se vratimo. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i podrže nas", istakao je on.

Utakmica trećeg kola Superlige između Crvene zvezde i niškog Radničkog igra se sutra od 20 sati na Stadionu "Rajko Mitić", a ulaz je besplatan.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво