Ibra: Moj naredni klub će biti... veliko iznenađenje!

Zlatan Ibrahimović ovog leta, uprkos svim spekulacijama medija, ostaje u Parizu. Ali, sledećeg leta verovatno napušta PSŽ. A tvrdi da će njegov sledeći klub biti "veoma veliko iznenađenje".

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović srećan je u Parizu, ali kaže da će njegov naredni transfer biti veliko iznenađenje.

Njegov ugovor ističe za godinu dana, pa mediji spekulišu da će sledećeg leta napustiti Park prinčeva.

"Moj naredni klub će biti iznenađenje, veoma veliko iznenađenje", rekao je Ibrahimović, preneli su britanski mediji.

Pari Sen Žermen je osvojio Međunarodni kup šampiona, pošto je jutros u Čikagu pobedio Mančester junajted sa 2:0, a golove su postigli Blez Matuidi i Ibrahimović.

"Veoma sam srećan u klubu. Zar se to ne vidi na terenu? Imam ugovor na još godinu dana i srećan sam. Stvari idu na bolje, imamo jak tim, možemo mnogo više od ovoga što trenutno pružamo, ali zadovoljan sam", rekao je Ibra.

Švedski reprezentativac dodao je da mu ne znači mnogo trijumf na Međunarodnom kupu šampiona, već da je mnogo važnije da ekipa osvoji Superkup Francuske, u utakmici protiv Liona u Montrealu, ovog vikenda.

"Ovaj trofej je samo priprema. To nije zvaničan trofej već priprema da se psihički i fizički pripremimo za novu sezonu. U SAD smo 15 dana, igrali smo prijateljske utakmice na turniru, a sada nas čeka prva zvanična i to protiv Liona. To je Superkup, želimo da pobedimo i osvojimo prvi trofej u sezoni. To bi bilo veoma dobro", rekao je Ibrahimović.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се