Читај ми!

Galijani: Pirlo je moja najveća greška... Ali ne samo moja!

Odlazak Andree Pirla u Juventus je najveća greška Adrijana Galijanija, za skoro tri decenije rada u Milanu. Krivica nije samo moja, ali ne pitajte sa kim je delim, rekao je Galijani.

Dugogodišnji potpredsednik Milana Adrijano Galijani priznao je da je odlazak Andree Pirla u Juventus 2011. godine, bez obeštećenja, njegova najveća greška tokom skoro tri decenije rada na San Siru.

Galijani, koji je najzaslužniji za dolazak mnogih velikih asova za "male pare", stigao je u Milan 2006. godine i "rosoneri" su u tom periodu osvojili pet titula u Ligi šampiona i osam u Seriji A.

"Odluka da se Pirlo pusti je moja najveća greška, ali krivica nije samo moja, delim je, ali ne pitajte s kim", otvorio je Galijani dušu u ekskluzivnom intervjuu za Gazetu delo sport, povodom svog 71. rođendana.

Pirlu 2011. godine, nakon osvajanja šampionske titule, nije ponuđen novi ugovor i on je otišao u Juventus, gde je za četiri sezone osvojio isto toliko šampionskih titula.

U istom periodu, Milan nije ni senka tima koji je ne tako davno dominirao Evropom, a Galijani se nada da će se "rosoneri" ubrzo vratiti tamo gde im je emsto.

"Želeli smo Ibrahimovića, ali on ima ugovor sa PSŽ-om. Odluka da ostanu Mekses i De Jong je dobra, želimo Romanjolija, Džekson Martinez je bio blizu, ali sam veoma zadovoljan dolaskom Bake", analizirao je Galijani dosad urađeno u prelaznom roku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво