Читај ми!

Čang Mong Jun protivkandidat Platiniju

Nekadašnji potpredsednik Fife i jedan od najuticajnih ljudi u azijskom fudbalu, Čang Mong Jun, najavio da će se kandidovati za predsednika Fife.

Korejac Čang Mong Jun najavio je učešće u trci za predsednika Međunarodne fudbalske federacije (Fifa), umesto Sepa Blatera, prenela je agencija Rojters.

Bivši potpredsednik Fife i jedna od najuticajnih ličnosti u azijskom fudbalu rekao je da će sledećeg meseca i zvanično podneti kandidaturu.

On je istakao da želi da bude deo rešenja kojim će se "Fifa očistiti od korupcije".

Kandidaturu je juče najavio i predsednik Evropske fudbalske unije (Uefa) Mišel Platini.

Izbori za prvog čoveka Fife održaće se 26. februara, pošto je Blater, krajem maja po peti put izabran na tu funkciju, par dana posle toga podneo ostavku zbog skandala koji je izbio hapšenjem sedmorice visokih zvaničnika Fife optuženih za korupciju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи