Читај ми!

Zenga: Srećan sam što u LE startujemo protiv srpskog kluba

Trener fudbalera Sampdorije Valter Zenga rekao je da njegov tim spreman dočekuje Vojvodinu, istakavši da je srećan što kvalifikacije za Ligu Evrope počinje sa srpskim klubom.

"Ubeđen sam da smo spremni. Cenimo Vojvodinu i dobro smo je proučili, kao što su sigurno i oni nas. Verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu. Jako sam srećan što takmičenje u Evropi počinjemo sa srpskim klubom, jer sam tamo vodio jedan veliki klub. Tu je naravno i sećanje na Vujadina Boškova, koji je istorija i Vojvodine i Sampdorije", izjavio je novinarima nekadašnji trener Crvene zvezde.

"Tajni među ekipama nema, mi mi smo pratili njihove pripremne utakmice, oni naše", kazao je Zenga, koji je sa Zvezdom izgubio samo dve utakmice, a jedna je bila od Vojvodine.

On je naveo da se jako naljutio posle tog poraza, jer mu nije bilo dozvoljeno da je odloži, a na pitanje da li se plaši da će ga Vojvodina opet naljutiti kratko je odgovorio "Apsolutno ne", dodajući da je vodio mnogo ekipa iz Istočne Evrope, uz napomenu da svim timovima sa tog područja mnogo znači igranje na evro-sceni i da je taj motiv često bitniji za njihovu igru od samog kvaliteta ekipe.

Kapiten Sampdorije Anđelo Palombo naveo je da su on i saigrači jako rano počeli sa pripremama, što je, prema njegovim rečima, dokaz koliko im je bitno da se kvalifikuju u grupnu fazu Lige Evrope.

"Radili smo odlično i verujem da će to dati rezultat. Dobro smo proučili sutrašnjeg protivnika", kazao je Palombo.

Prva utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Sampdorije i Vojvodine igra se sutra u Torinu od 21 sat, a revanš je sedam dana kasnije u Novom Sadu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво