Vašington video "lepotice" Azara, Suareza, Ramireza...

Utakmice Čelsija i Barselone, na ovaj ili onaj način, uvek su spektakularne. Tako je i bilo sada, na čuvenom Fedeks fildu u Vašingtonu, u prijateljskoj utakmici na američkoj turneji dva giganta.

Ekipa sa Stamford Bridža je slavila nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, pošto je nakon 90 minuta fudbala rezultat bio 2:2. „Plavci" su pogodili sva četiri svoja penala, dok šampion Evrope ostaje da žali (ako uopšte možemo da govorimo o žaljenju u pripremnim mečevima) za promašajima mladog Alena Halilovića i Đerara Pikea.

Tim Žozea Morinja došao je u vođstvo u predivnim golom Edena Azara, koga je koliko juče upravo portugalski trener nazvao boljim i od Kristijana Ronalda. Valjda je, eto, samo želeo da se oduži svom treneru na lepim rečima.

Barselona je uspela da preokrene rezultat, a strelci su bili Luis Suarez i Sandro Ramirez. Međutim, Geri Kejhil je pogodio za 2:2, par minuta pre kraja meča, što je značilo da će se pristupiti izvođenju jedanaesteraca.

Čelsi je pred skoro 80.000 navijača pokazao da diže formu na vreme, s obzirom da ga vrlo brzo očekuje duel u Komjuniti šildu protiv Arsenala. Blaugrana, na drugoj strani, i bez nekoliko vrlo važnih fudbalera ima sve obrise tima koji, nakon što je postao prvi koji je osvojio dve triplete, u narednoj sezoni ima nameru da postane prvi koji je stigao do het-trika trostrukih kruna.

Još jedna predivna fudbalska sezona je pred nama, bez dileme...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво