Читај ми!

Gol Tošića u remiju CSKA, Dinamo razočarao na Maksimiru

CSKA i Sparta odigrali nerešeno 2:2 u Moskvi. Zoran Tošić strelac jednog gola. Makabi Slaviše Jokanovića poražen u Tel Avivu od Plzenja sa 2:1. Dinamo odigrao 1:1 sa Moldeom. Mačado isključen nakon što je zamenjen, jer je publici pokazivao srednji prst.

Fudbaleri moskovskog CSKA igrali su na domaćem terenu protiv praške Sparte nerešeno 2:2, u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Armejci" su propustili priliku da kod kuće obezbede zalihu pred put u Prag, tako da im u revanšu predstoji teška i neizvesna borba.

CSKA je poveo u 14. minutu preko Džagojeva, ali su gosti samo minut kasnije izjednačili preko nigerijskog internacionalca Fataja. Do poluvremena je Izraelac Natho propustio veliku šansu da iz penala donese novo vođstvo domaćinu, jer je protivnički golman odbranio njegov šut.

Novu nadu ruskom klubu za dragocenu pobedu doneo je reprezentativac Srbije Zoran Tošić, koji je iz blizine zakucao loptu za 2:1. Međutim, četiri minuta kasnije Krejči je postavio konačan rezultat za povoljan remi praškoj Sparti.

Revanš susret na programu je za sedam dana u Pragu.

Kiparski Apoel je savladao u gostima Midtjuland sa 2:1, dok je albanski Skenderbeg pobedio, takođe u gostima, Milsami iz Moldavije sa 2:0.

Ekipa Makabija iz Tel Aviva, na čijoj klupi sedi Slaviša Jokanović, poražena je na svom terenu od Plzenja sa 2:1, dok na utakmici Fenerbahčea i Šahtjora u Istanbulu nije bilo golova – 0:0.

Panatanaikos je pobedio Briž sa 2:1, uz jedan promašen penal i sa igračem manje, pošto je u finišu prvog poluvremena isključen Sančez.

Posle mirnog prvog poluvremena, Monako je u Švajcarskoj savladao Jang bojs sa 3:1, dok su Videoton i BATE odigrali nerešeno 1:1.

Zagrebački Dinamo odigrao je 1:1 sa Moldeom. Enrikez je doveo Dinamo u vođstvo u 18. minutu, ali je Molde izjednačio preko Kamare tri minuta kasnije.

Interesantna situacija je viđena sredinom drugog dela igre, kada je Paulo Mačado zamenjen, a pod utiskom zvižduka sa tribina, nesportski je reagovao i pokazao publici srednji prst. Zbog toga je dobio crveni karton iako je bio na klupi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво