Читај ми!

Crno-bela operacija "Steaua"

Partizan korača ka Ligi šampiona. Do mušeme je još dva koraka, a prvi je u Rumuniji. Partizan u Bukureštu igra protiv Steaue u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Direktan prenos je na našem Prvom programu od 20.25.

Šampiona Srbije od Lige šampiona dele još dve prepreke. Prva je u Rumuniji, gde će Partizan igrati sa Steauom u trećem kolu kvalifikacija za najelitnije fudbalsko klupsko takmičenje u Evropi.

Partizan je lako stigao do Bukurešta, pošto je bez ikakvih poteškoća savladao gruzijskog šampiona Dilu Gori, i u Beogradu i u gostima.

Ipak, Steaua, nekadašnji šampion Evrope, daleko je teži rival od Gruzina, ali ne i rival koji izaziva strah kod protivnika.

"Biće to istinski izazov za nas. Steaua je veliki klub sa bogatom tradicijom. Ipak, pokušaćemo da budemo bolji", rekao je trener Partizana Zoran Milinković.

Steaua je u drugom kolu savladala slovački Trenčin, a da neće biti lako kao protiv Gruzina, svestan je i Miroslav Vulićević

"Ozbiljan je to klub, šampion Rumunije, konstantno prisutan u grupnim fazama Uefinih takmičenja. To je pravi test i ako smo prava ekipa onda je red da to i pokažemo", rekao je bek Partizana Miroslav Vulićević.

Utakmica se igra od 20.30, bez prisustva publike, uz direktan prenos na našem Prvom programu.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво