Читај ми!

Šta kaže Zlatan kada čuje svoje ime?

Za Zlatana Ibrahimovića, Kristijano Ronaldo je dobar, Leo Mesi fantastičan, a Zlatan je "vau". Kakve noćne more progone Ibrahimovića, otkrio je njegov nekadašnji saigrač Adrijan Mutu.

Zlatan Ibrahimović. Jedan jedini, neponovljivi. Oduševljava, kako na terenu, tako i van njega. Danas je dan za ovo drugo.

Ibrakadabra je, u intervjuu za Sports ilustrejtid, igrao asocijacije; opisivao fudbalere rečju. Tako je za Kristijana Ronalda rekao – "dobar", za Lea Mesija – "fantastičan", a za Zlatana Ibrahimovića... "vau".

Istovremeno, u Rumuniji, nekadašnji Zlatanov saigrač Adrijan Mutu tamošnjim medijima ispričao je jednu anegdotu iz zajedničkih dana iz Juventusa.

"Teško je reći ko je najtalentovaniji igrač sa kojim sam igrao. Ali, ako moram jednog da izaberem, onda je to Ibrahimović. Bili smo cimeri na gostovanjima, i jednom prilikom me probudio usred noći... 'Adi, budi se, imao sam noćnu moru... Sanjao sam da je Ronaldo bolji od mene'", otkrio je Mutu i objasnio da ga je umirio tako što je rekao da ne brine jer nema nikog boljeg.

Nekadašnji reprezentativac Rumunije nije otkrio da li je Zlatana "proganjao" Kristijano Ronaldo ili Brazilac Ronaldo, koji je jedan od Ibrahimovićevih idola.

Takođe, Mutu je rekao da je u karijeri sreo samo nekoliko fudbalera koji su toliko strastveni kada je fudbal u pitanju i dodao da je Ibrahimović konstantno radio na sebi.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи