Paunoviću ponuđena nova funkcija u Savezu

Fudbalski savez Srbije ponudio je doskorašnjem selektoru omladinske reprezentacije Veljku Paunoviću funkciju kordinatora između mlade i "A" selekcije.

"Svima je poznato da je on napravio istorijski, nestvaran, teško ponovljiv uspeh. Svima nam je žao što nije želeo da prihvati funkciju selektora mlade reprezentacije, ali danas smo došli do određenog pomaka. Dali smo mu priliku da do petka razmisli o funkciji u FSS. Želimo da ga zadržimo ovde. Reč je o poslu koordinatora rada mladog i 'A' tima", rekao je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić.

Paunović je posle Svetskog prvenstva na Novom Zelandu od FSS dobio ponudu da predvodi reprezentaciju za igrače do 21 godine, a danas je ponovio da neće prihvatiti tu ponudu i da će o novoj ponuđenoj funkciji razmisliti najkasnije do petka.

"Od prvog dana u FSS, od trenutka kada smo krenuli u projekat SP, imao sam podršku Saveza i zahvaljujem se na tome. Rekao sam da želim da napravim iskorak u karijeri i ostajem pri tom stavu, a o novoj ponudi ću razmisliti, interesantna je. Stojim na raspolaganju FSS, celokupnom srpskom fudbalu i želim da pomognem", rekao Paunović.

Na svečanom koktelu povodom odlaska Paunovića sa mesta selektora omladinske reprezentacije Srbije, Karadžić je rekao da će do petka biti poznato ko će sa klupe u narednom ciklusu kvlifikacija za Evropsko prvenstvo predvoditi selekciju igrača do 21 godine.

"Do petka ćemo verovatno znati ko će biti selektor mlade reprezentacije, a što je tiče selektora "A" selekcije, video sam neke natpise u novinama da bi možda neko trebalo da zameni Ćurčića. Te priče su neozbiljne, time se bave dokoni ljudi. Mi imamo svoj pravac i put. Mi imamo selektora pod ugovorom do 2018. godine. Radovan Ćurčić je i sjajan trener i sjajan čovek i sa njim nastavljamo prema zacrtanom planu", kazao je on.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво