Teri: Sterling samo želi da igra na najvišem nivou

Mnogo je prašine podigao ovog leta, mnogo je strelica poletelo ka Rahimu Sterlingu zbog njegovog insistiranja na odlasku iz Liverpula. Međutim, nije mali broj ni onih koji brane odluku možda najtalentovanijeg engleskog igrača. Među njima je i Džon Teri, kapiten Čelsija...

Kapiten Čelsija Džon Teri izjavio je da je ekipa Mančester Sitija napravila sjajan posao dovođenjem Rahima Sterlinga iz Liverpula.

"On je sjajan igrač, napravio nam je puno problema prošle sezone i mislim da je ogromno pojačanje za Siti. Mnogo novca je uloženo u njegov transfer, ali za mene je to opravdano jer on je jedan od najboljih igrača u ligi. Znam da želi da igra na najvišem nivou i zato mu želim sve najbolje u nastavku karijere", izjavio je Teri američkim novinarima, gde se ekipa Čelsija trenutno nalazi na turneji.

Sterling je ovog leta prešao u redove "građana" za rekordnu sumu od 49 miliona funti, što je najskuplji transfer u istoriji kluba.

Za ekipu Liverpula zabeležio je 129 nastupa i 23 puta se upisao u listu strelaca, dok je dres reprezentacije Engleske oblačio 16 puta i postigao jedan pogodak.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи