Romero stigao na Old traford, De Hea ide?

Prvi golman reprezentacije Argentine Serhio Romero novi je član Mančester Junajteda, objavio je klub sa Old Traforda na zvaničnom sajtu.

"Igrati za najveći klub na svetu je ostvarenje sna", izjavio je Romero, koji je potpisao trogodišnji ugovor, a dolazi kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Sampdorijom.

Njegovo dolazak, spekuliše se, znači i izvestan odlazak Španca Davida De Hee, koga već duže „juri" Real Madrid. Naravno, sasvim je moguće da je Romero došao da popuni ulogu koju je imao Viktor Valdez, koji je otišao iz kluba nakon što se sporečkao sa Van Galom.

On će ponovo sarađivati sa menadžerom Lujom Van Galom, nakon što su dve godine (2007-2009) bili u holandskom AZ Alkmaru.

"Van Gal je fantastičan trener i ne mogu da dočekam da počnem sa najvećim izazovom u mojoj karijeri", poručio je Romero.

On je mrežu reprezentacije Argentine čuvao 62 puta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи