Читај ми!

OFK – Zvezda, FSS pokrenuo istragu

Zbog sumnje da je vršen pritisak na igrače i stručni štab OFK Beograda u meču sa Crvenom zvezdom, Fudbalski savez Srbije pokrenuo internu istragu.

Fudbalski savez Srbije (FSS) otvorio je istragu zbog dešavanja na utakmici između OFK Beograda i Crvene zvezde (2:6) i sumnje da je vršen pritisak na igrače i stručni štab "romantičara" da prepuste bodove.

"Na osnovu prikupljenih informacija da je u poluvremenu utakmice od strane više lica vršen pritisak na igrače i članove stručnog štaba OFK Beograda, u skladu sa članom 26 Pravilnika o prevenciji i sprečavanju nameštanja utakmica, oficir za integritet FSS-a je 22. jula otvorio internu istragu", navodi se u saopštenju na sajtu FSS-a.

Iz FSS-a poručuju da su u dosadašnjem toku istrage obavljeni razgovori sa službenim licima o okolnostima i dešavanjima pre, tokom i nakon pomenute fudbalske utakmice.

"O rezultatima istrage i daljim aktivnostima javnost će biti naknadno obaveštena".

Crvena zvezda je gubila sa 2:0 od OFK Beograda na poluvremenu, ali je u nastavku uspela da postigne šest golova i trijumfuje sa 6:2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво