Oumaru: Sve zavisi od nas

Abubakar Oumaru veruje da će Partizan u Gruziji igrati svoju igru i da neće odstupati od svog stila. Hoćemo pobedu i nadam se da ćemo je ostvariti, rekao je Oumaru.

Fudbaler Partizana Abubakar Oumaru rekao je, uoči revanš meča u Gruziji protiv Dila Gorija, da prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona najviše zavisi od njegovog tima.

Šampion Srbije, posle prvog duela u Beogradu, ima minimalnu prednost, koja je mogla da bude izraženija da su fudbaleri Partizana iskoristili nekoliko odličnih šansi.

"Želimo u revanšu da igramo našu igru, ali i očekujem da će Dila biti ofanzivnija. Najbitnije je da ne odstupamo od svog stila i dosta stvari zavisiće od nas. Hoćemo pobedu i nadam se da ćemo je ostvariti", rekao je Oumaru pred duel u Goriju, udaljenom 75 kilometara od baze ekspredicije crno-belih Tbilisiju.

Brzonogi napadač očekuje da će izabranici Zorana Milinkovića sada imati više prostora u napadu, za razliku od prvog meča kada se gruzijski tim samo branio.

"To će posebno meni odgovarati. Nekada je normalno da se ekipe protiv nas brane, ali moramo da pronađemo način da zabeležimo trijumf, koji bi nam mnogo značio. Potreban nam je brz gol kako bismo iskontrolisali utakmicu", naveo je Oumaru.

On je istakao da je zadovoljan svojim partijama na startu sezone, kao i da ima prostora za napredak.

"Zadovoljan sam, ali moram još da radim kako bi se vratio u startu formu. Saigrači mi mnogo pomažu, atmosfera u ekipi je odlična i sve je super. Mnogo mi znači gol protiv Metalca, pogotovo što igram napadača. Gol mi daje motiv i nadam se da ću nastaviti u istom ritmu", zaključio je Oumaru.

Revanš utakmica drugog kola Lige šampiona između Dila Gorija i Partizana igra se danas od 14.30 po našem vremenu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи