Читај ми!

Karadžić: Primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić nazvao je primitivnim vapajem današnju vanrednu konferenciju za medije generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Karadžić, koji je trenutno na odmoru, reagovao je na Terzićeve optužbe da je "u pitanju unapred pripremljeni scenario sprege između njega, FSS-a i Partizana", povodom spekulacija o regularnosti prvenstvene utakmice sa OFK Beogradom u nedelju.

"Konferencija Zvezdana Terzića je primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika sa jučerašnjeg meča. Utakmica između OFK Beograda i Zvezde izazvala je neuobičajeno veliku pažnju javnosti. Nadležni organi FSS-a će u redovnoj proceduri ispitati sve činjenice i okolnosti koje su se odigrale pre, za vreme i posle utakmice, a o tome će javnost biti naknadno obaveštena", rekao je Karadžić za portal Mocart sport.

Na utakmici 1. kola Superlige Srbije protiv OFK Beograda Crvena zvezda je kao gost na poluvremenu gubila sa 2:0, a u nastavku je napravila veliki preokret i na kraju pobedila sa ubedljivih 6:2.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи